dimecres, 18 de maig del 2016

L'última reunió del curs



El proper dimarts, dia 24 de maig a les 17.30, ens reunirem per última vegada per tractar els temes pendents i fer una valoració de la marxa del projecte durant l’últim curs. En aquesta ocasió, ens trobarem a la Plaça d’Espanya perquè els "nostres acompanyants" estiguen més distrets. Us hem posat la localització exacta en la foto de dalt perquè ens trobeu més fàcilment. 

Aprofitarem per parlar sobre alguns temes que tractem habitualment com l’estat en què es troben els diferents espais de cultiu, la situació econòmica o les vies de comunicació utilitzades. Tanmateix, també volem tractar altres qüestions noves com la possibilitat de canviar la forma d'organitzar-nos o valorar la possibilitat de fer algun producte de marxandatge. Així i tot, és segur que hi ha moltes altres coses sobre les que podríem raonar. Per això, us demanem que les afegiu com a comentaris a aquesta entrada. D’aquesta manera, podrem fer entre totes i tots un ordre del dia. De tota manera, és segur que l’últim punt serà el “Torn molt obert de paraula”. Així, ens assegurem que ningú es quede amb les ganes de dir la seua.

9 comentaris:

  1. Si os parece bien se trasladará lo tratado en la comisión del huerto para su debate.
    Ojalá vengan más profes a esta reunión.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Hola gente del huerto, os dejo tres puntos que me gustaría tratar en la reunión del martes, a ver si os parecen interesantes.
    1-¿En qué curso o a qué edad pensáis que pueden estar listos l@s niñ@s para empezar a gestionar por sí mismos una parte del huerto?
    Me refiero a decidir qué y cuándo plantar, regar, cosechar etc. Siempre con la ayuda y supervisión de la comunidad del huerto pero decidiendo, ejecutando y tomando ell@s la iniciativa y responsabilidad. Creo que sería enriquecedor para tod@s.
    2-¿Cómo vamos a presentar el huerto a los padres y madres de los niñ@s que entran nuev@s el curso que viene? hay que informarles para que sepan desde el primer momento que pueden participar en el riego, compostaje, construcción etc.
    3-Por último me gustaría "tomar el pulso anímico" a la comunidad del huerto...no sé, quizás con un pequeño cuestionario del estilo:
    ¿Qué ha supuesto para tí el huerto en su primer año?
    ¿Estás content@ con tu aportación?
    ¿Cómo ves tu relación con el huerto el próximo curso?
    ¿Cómo te gustaría que fuera?
    ...Algo así o tal vez con preguntas a valorar de 1 a 10...se admiten y se agradecen ideas y aportaciones.
    Bueno, no me enrollo más, gracias por leer.

    ResponElimina
  5. Hola a tod@s
    Yo propongo dos temas a tratar
    1. Qué vamos a hacer con el huerto vertical en verano
    2. Vamos a hacer algo en la fiesta de fin de curso? Qué?
    Bona nit!

    ResponElimina
  6. Es una gozada teneros como padres/madres del cole, pero especialmente como miembros(muyyyy activos) del huerto. Nos vemos el martes

    ResponElimina