dissabte, 5 de març del 2016

Planta una xapa!!


Fa unes setmanes el col·le va comprar un bon grapat de xapes i imants. La idea és utilitzar-los com a un suport amb què poder treballar objectius educatius. Des d’aquest punt pista, com ja sabeu, s’ha organitzat un concurs de dibuix sota el lema “El meu hort escolar” i s’ha previst que un dels dissenys escollits siga utilitzat per a fer xapes. Al llarg del curs proposarem d’altres relacionats amb algunes de les tasques que hem fet durant les últimes setmanes (compost, trasplantament, observació dels cultius, etc.).  


Tot això es fa, a més, amb la intenció de disposar d’una font d’ ingressos amb què poder fer front a la inversió que necessitem per fer crèixer el nostre hort (vertical inclós): comprar el sustrat, la malla geotèxtil que ha de recobrir els contenidors, l’oli per tractar els palets, les eines de treball, el material per a instal·lar el reg per degoteig, etc. Per aquest motiu, les xapes i els imants s’intercanvien per un euro. És important que tinguem present que no es tracta exactament d’un preu sinó d’una forma de col·laboració amb el projecte ja que tots els beneficis es dedicaran exclusivament al pagament d’aquestes despeses. Recordeu, a més, que tota aquesta informació podeu consultar-la en la pàgina “Comptes i contes” d’aquest mateix blog.


També us oferim la possibilitat que sigueu vosaltres qui ens proposeu els vostres dissenys. Podeu enviar-nos una foto -i un text-  a jaumeimislata@gmail.com i nosaltres les convertirem en una xapa o imant de 38 mm de diàmetre. Pensem que és una proposta amb moltes possibilitats. Si així i tot en teniu dubtes, us proposem participar en un experiment: pregunteu als iaios i les iaies del col·le si els agradaria tindre un imant amb una foto dels seus néts a la nevera de casa. El resultat, amb una fiabilitat de vora el 99%, és que difícilment se’ns presentarà una altra oportunitat com aquesta d’anotar-nos un punt així.


En fi, que us animeu a plantar una xapa o un imant!!       

1 comentari: